پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت

تعداد بازدید:۲۳۳۳
دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت هفته دولت و روز کارمند پیام تبریکی صادر کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در متن این پیام آمده است:
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت

هفته اول شهریور ماه به سرخی خون خادمان کبیر و بزرگوار عرصه علم و ایمان و عمل، شهیدان رجایی و باهنر به نام هفته دولت و روز ۴ شهریور ماه به نام روز کارمند مزین گشته است.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دولت و تبریک هفته دولت و روزکارمند فرصت را مغتنم دانسته ضمن آرزوی علو درجات برای شهیدان رجایی و باهنر، با تبریک روزکارمند از زحمات بی‌دریغ همکاران فرهیخته دانشگاه که با تعهد و خلوص در مسیر اهدف عالیه آموزش عالی گام بر می‌دارند، صمیمانه تقدیر و سپاسگزاری می نمایم.

امید است با توکل به خداوند متعال، صداقت کاری، همدلی، قانون‌مندی و مسئولیت‌پذیری در راستای ارتقای فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه تفرش گام‌های موثر و بلندی را برداریم.

حمیدرضا صبا
رئیس دانشگاه تفرش